Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479537
Прогноз погоди
Житомирські депутати одноголосно проголосували за спрямування майже 11 млн.грн. на ТТУ
22 серпня 2013 року 12:15

Майже 11 млн.грн. рішенням сесії міської ради сьогодні, 22 серпня 2013 року, спрямовано на поповнення статутного фонду КП «ЖТТУ».

Депутати міської ради одноголосно підтримали ініціативу мера та губернатора щодо виділення 1,5 млн.грн. із міського бюджету та перерозподіл 9,437 млн.грн. державної субвенції із обласного бюджету за розпорядженням голови облдержадміністрації Сергія Рижука для виплати заробітної плати працівникам ТТУ.

Житомирський міський голова Володимир Дебой інформував: 800 тис.грн. ще з учорашнього дня розпочало виплачувати підприємство. Ще 2,1 млн.грн. раніше виділених із міського бюджету коштів сьогодні буде перераховано на рахунки ТТУ. До 27 серпня підприємство отримає 1,5 млн.грн. виділених із міського бюджету на сьогоднішній сесії та 1,2 млн.грн. із 9,4 млн.грн. державної субвенції. У разі вчасного надходження всіх коштів вже до кінця місяця люди отримають 5,6 млн.грн. на заробітну плату. Керівництво казначейства підтвердило  свою готовність допомогти у якомога швидшому перерахунку коштів.

«У випадку проведення сесії хоча б на день пізніше, ситуацію врегулювати до кінця місяця було б неможливо. Ми чітко порахували календарний графік можливостей погашення заборгованості до кінця місяця. На 27 серпня ми сподіваємося закрити заборгованість із виплати заробітної плати. І зробимо для цього все можливе», – сказав мер Житомира та подякував депутатам за одностайну підтримку рішення.

Революційним назвав рішення про спрямування всієї субвенції, що отримує область до кінця 2013 року, на житомирське ТТУ заступник міського голови Юрій Мойсеєв, а також подякував губернатору за розуміння ситуації та стійку позицію. Адже це становить 48% від загальної субвенції, яка надійшла в область.

На репліки місцевих та народних депутатів щодо необхідності першочергового затвердження субвенції на сесії обласної ради заступник голови облдержадміністрації Олександр Никитюк сказав: «Дуже прикро, що депутати неуважно слухають інформацію та недосконало знають діюче законодавство. Нагадую вам іще раз: розпорядження підписано відповідно до діючого законодавства».

На позачерговій сесії міської ради зареєстровано 37 депутатів. У пленарному засіданні також взяли участь актив колективу КП «ЖТТУ», заступник голови облдержадміністрації Олександр Никитюк, начальник Головного управління Державного казначейства України у Житомирській області Петро Чорний, народні депутати України Василь Самойленко та Геннадій Зубко, а також депутат обласної ради, член виконавчого комітету Сергій Сухомлин.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare