Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482529
Прогноз погоди
Соціально-економічна сфера Житомира розвивається позитивно
21 серпня 2013 року 12:26

Про виконання програми соціально-економічного розвитку за перше півріччя 2013 року розповів сьогодні, 21 серпня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради начальник департаменту економічного розвитку Василь Кучик.

За його словами, незважаючи на те, що програма соціально-економічного розвитку була затверджена лише наприкінці квітня 2013 року, вже на сьогоднішній день можна побачити позитивну динаміку у соціальних та економічних сферах.

«Аналізуючи виконання програми за підсумками першого півріччя, хочу відмітити, що цілеспрямована системно-направлена робота дала можливість досягти певних позитивних результатів у соціальних та економічних сферах. Безперечно, існують проблемні питання, над вирішенням яких ми працюємо злагоджено та активно», — зазначив Василь Кучик.

За перше півріччя підприємствами міста реалізовано продукцію на 3,4 млрд. грн., що на 140 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Спостерігається збільшення обсягу реалізації промислової продукції за всіма основними видами діяльності. Показник обсягу реалізованої промислової продукції на одного мешканця міста є найвищим серед сусідніх міст обласних центрів і станом на 1 липня складає 12,6 тис. гривень. Ця сума також у два рази перевищує результат Житомирської області.

Покращилася ситуація і в будівельному комплексі. Обсяг виконаних будівельних робіт збільшився на 6,4 млн. грн.

Одним із основних завдань департамент економічного розвитку ставить перед собою — збереження позитивної динаміки. Наразі здійснюється робота, щодо погашення заборгованості по заробітній платі працівникам державних і комунальних установ. На початок липня сума заборгованості досягла 7,1 млн. грн., з них 75 % — це заборгованість по ТТУ.

Василь Кучик висловив сподівання, що окремі програми, які не вдалося повністю реалізувати відповідно до запланованих термінів, будуть здійсненні у третьому та четвертому кварталах 2013 року.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare