Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464661
Прогноз погоди
Житомирські учні отримали дві стипендії міського голови
21 серпня 2013 року 11:58

Сьогодні, 21 серпня 2013 року, у сесійній залі Житомирської міської ради 35 переможців міських, обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів отримали стипендії Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Вихованцям школи хореографічного мистецтва «Сонечко» міський голова вручив 10 стипендій у розмірі 3 тис. грн. кожному. Ще 25 стипендій у розмірі 1,5 тис. грн. кожному отримали переможці олімпіад із базових навчальних предметів, конкурсів –захистів Малої академії наук України, творчих конкурсів регіональних і всеукраїнських рівнів.

«Хочу подякувати викладачам за їхню працю, а батькам за виховання таких обдарованих дітей. Стипендіати, ми дуже пишаємося вами. Ви — еліта нашого міста. Сьогодні ми працюємо над зміцненням матеріальної бази навчальних закладів Житомира, підтримуємо культурну і спортивну атмосфери у школах, але це все неможливо здійснювати без вас, ваших здобутків і прагнень. Стипендія — це невелика матеріальна відзнака вашої праці і стимул розвиватися у майбутньому», — зазначив Володимир Дебой.

Керівники навчальних закладів подякували міській раді та меру міста Житомир за активну підтримку у розвитку обдарованих дітей.

«Ми дуже вдячні міській владі за сприяння та допомогу. Наші вихованці часто їздять на різні змагання у Польщу, Італію, Румунію, Німеччину і всі країни захоплюються тим, як наша міська влада підтримує талановитих дітей. Такі стипендії надихають вихованців на нові звершення», — розповів керівник школи хореографічного мистецтва «Сонечко» Михайло Гузун.

У 2013 році понад у Житомирі відбулося близько 100 інтерактивних конкурсів, фестивалів, ігор із різних дисциплін, участь в яких взяло понад 10 тис. учнів.

«Від імені учнів навчальних закладів нашого міста щиро дякую міському голові та в цілому міській раді за те, що ви заохочуєте нас і направляєте на шлях подальших звершень. Ми будемо ще більше працювати, щоб гідно представляти на конкурсах місто Житомир», — наголосила учениця ЗОШ № 5, переможниця Всеукраїнського етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, стипендіатка Кабінету Міністрів України Ірина Масловська.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове