Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
В комунальній установі «Центральна дитяча міська лікарня» презентували новий апарат для хірургічного відділення
14 серпня 2009 року 15:36
В комунальній установі «Центральна дитяча міська лікарня» презентували новий апарат для хірургічного відділення

В комунальній установі «Центральна дитяча міська лікарня» презентували новий апарат для хірургічного відділення – високочастотний діатермоелектрокоагулятор, який привезли до Житомира голандські волонтери – представники фонду «Студенти для України». Даний апарат придбано за кошти, які були зібрано благодійниками з Голландії. Про це повідомив головний лікар КУ «Центральна дитяча міська лікарня» Володимир Башек.
Заступник міського голови Іван Заінчковський, присутній на презентації, подякував гостям за значний внесок у зміцнення матеріальної бази житомирськоъ дитячої лікарні . Виступаючи на презентації новго обладнання, начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Суслик, відзначив високу ефективність апаратури, аналогів якій в області немає.
Про переваги та широкі можливості електрокоагулятора розповів завідувач хірургічним відділенням Микола Довгань. Він поінформував, що за допомогою даного апарата відбувається мінімальна крововтрата, скорочення тривалості хірургічного та реабілітаційного періодів  на 25%. А це, відповідно,  менше психологічно травмує дитину, яка швидше одужує і менше знаходиться в лікарні.


Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове