Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477233
Прогноз погоди
У Житомирі біля Мистецьких воріт буде сучасний тенісний корт
21 серпня 2013 року 09:07

Хід робіт з облаштування комплексного майданчику біля Мистецьких робіт оглянув вчора, 20 серпня 2013 року, під час робочого об’їзду містом Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Нагадаємо, до Дня міста міська влада у співпраці з благодійною фундацією «Відкриті серця» тут планують встановити сучасний поліфункціональний майданчик із 4 модулями відпочинку, а також привести у відповідність до паркової зони територію біля Мистецьких воріт.

Наразі тривають роботи щодо заміни покриття, укріплення підпірних елементів, благоустрою клумб, по їх завершенню розпочнуть встановлювати обладнання. Також у рамках благоустрою біля Мистецьких воріт замінять лавки та облаштують освітлення.

Головний інженер КВЖРЕПу №9 Володимир Зайченко розповідає, що його працівники нині працюють над благоустроєм клумб на Мистецьких воротах. «Хоч це і не прибудинкова територія, але працюємо ж на одне місто! Допомагаємо, як можемо – зараз ремонтуємо блоки навколо клумб», – говорить інженер.

Мер Житомира Володимир Дебой акцентує на якості виконання робіт, закликає працівників підійти до роботи відповідально. Адже після облаштування майданчику Мистецькі ворота мають бути комфортним місцем відпочинку для житомирян.  „Я прагну,  щоб біля Мистецьких  воріт завжди було велелюдно. Щоб тут гралися діти, знаходили заняття по душі житомиряни від мала до велика.  Ця територія має стати парковою зоною і спортивним майданчиком, - зазначив міський голова Володимир Дебой. -  Якщо тут створити необхідні для цього умови, це місце не буде стояти пусткою. Житомиряни обов’язково сюди ходитимуть і будуть відпочивати,  набиратися  фізичних  сил  і здоров’я”.        

Нагадаємо, поліфункціональний майданчик буде орієнтований на відвідувачів різного віку: починаючи від малечі і до дорослих людей. Чотири модулі облаштують для відпочинку дітей, дозвілля, занять спортом та здоров’я.

Зокрема, біля Мистецьких воріт буде розміщено і перший у місті тенісний корт розміром 34 х 17 м, що відповідатиме вимогам міжнародних стандартів. Також житомиряни зможуть пограти в баскетбол, міні-футбол, волейбол, теніс чи бадмінтон на модулі «Спорт».

У секторі «Здоров’я» планується облаштування майданчику для занать фізкультурою на свіжому повітрі – проводення вправ із вуличного фінтесу, виконання силових вправ, у тому числі й Street Workоut.

Модуль «Дитина» передбачає створення комфортних та безпечних умов для дозвілля дітей.

Аналогічні майданчики вже є у містах Тернопіль та Вінниця. Житомир матиме один із найбільших такого роду майданчиків в Україні.

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare