Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482607
Прогноз погоди
У Житомирі продовжують захищати безпритульних тварин
16 серпня 2013 року 17:38

 

У Житомирі в рамках відзначення Міжнародного дня захисту безпритульних тварин, 16 серпня 2013 року, пройшла конференція за участю керівника благодійного фонду «Чотири лапи» Аміра Халіла, заступника Житомирського міського голови Олександра Бочковського, депутата обласної ради, члена виконавчого комітету Житомирської міської ради Сергія Сухомлина та доктора ветеринарних наук Валентини Фасолі.

«Мої колеги із задоволенням працюють у Житомирі. Завдяки зусиллям влади і небайдужих житомирян ми змогли запустити важливий проект із захисту безпритульних тварин. Імідж і досвід Житомира мають намір перейняти журналісти із Великої Британії та Німеччини, які планують приїхати  на початку вересня», — розповів Амір Халіл.

Нагадаємо, що Житомирською міською радою були виділені кошти на придбання приміщення для створення притулку для безпритульних тварин. Виявилося, що купити приміщення значно дешевше і швидше, ніж підготувати проект та здійснювати будівництво нового. На цьому наголосив Олександр Бочковський.

Він також зазначив, що міжнародний фонд активно підтримує і розвиває проект по захисту безпритульних тварин: «Усі ми з відкритими серцями працювали над цим проектом. Вдячні міжнародному благодійному фонду Чотири лапи за підтримку та активну участь. Допомагати тваринам потрібно від усієї душі та із серцем, сповненим любов’ю».

За активну громадську позицію, небайдуже серце та науково-практичну співпрацю з благодійними організаціями, волонтерами міста і з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту безпритульних тварин Аміру Халілу була вручена подяка виконавчого комітету Житомирської міської ради.


 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare