Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 463567
Прогноз погоди
В Житомирі відновлено більше 26 тисяч метрів квадратних дорожнього покриття
15 серпня 2013 року 18:35

У Житомирі продовжується ремонт доріг. Цьогоріч у місті заплановано капітально відремонтувати 24 вулиці. Ще 31 вулицю планують відремонтувати поточним ремонтом.

Про це повідомив заступник начальника комунального господарства Віталій Шевчук.

«На сьогоднішній день капітальним ремонтом із запланованого відремонтовано 7 вулиць, поточним –16 вулиць та провулків. Загальна площа  відремонтованого асфальтобетонного і щебеневого покриття  26,3 тисячі квадратних метрів відремонтованих доріг», – розповідає Віталій Шевчук .

Комунальники нарікають, що роботи затримуються через несвоєчасне фінансування держказначейством. На сьогоднішній день не оплачено рахунків на 3,4 млн. грн.

«Через затримку проплат ми відстаємо від плану приблизно на півтора місяці. При виконанні робіт капітального характеру передбачено 30% авансування, аби підприємство, яке виконує ремонт – а це наше комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» – могло придбати будівельні матеріали. Можна сказати, що всі дороги які ми виконали – зроблені в борг. У більшості випадків постачальниками виступають приватні підприємства, які вже відмовляються в борг поставляти бітум, саме тому виникає проблема з виконанням робіт за планом», - додає Віталій Шевчук.

Якщо проблема з проплатами буде вирішена, то комунальники встигають закінчити ремонт до морозів. Для цього вони готові додатково залучити ще 5-6 бригад.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове