Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479546
Прогноз погоди
Увага! Автономне опалення
13 серпня 2013 року 14:59

Управління житлового господарства міської ради інформує, що в зв’язку з постановою Вищого адміністративного суду України від 2.07.13, який встановив що, отримання дозволу на відключення квартир від мереж централізованого  опалення та гарячого водопостачання з подальшим улаштуванням індивідуальної системи опалення та ГВП можливо виключно у відповідності до Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання (затверджено наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005р. №4), тобто за наявності згоди всіх власників квартир, розташованих в будинку.        

Одночасно повідомляємо, що надання дозволів можливе, згідно вищезгаданої інформації, з урахуванням та переліку житлових будинків, в яких недоцільно за економічними розрахунками надавати послуги з централізованого теплопостачання, відповідно до проектного рішення РП «Проектування схеми розвитку та оптимізації теплових мереж міста Житомира».

Інші звернення громадян  щодо можливості отримання дозволу на відключення квартир від мереж централізованого  опалення та гарячого водопостачання з подальшим улаштуванням індивідуальної системи опалення та ГВП на розгляд комісії не приймаються.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare