Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5520
візитів всього: 464656
Прогноз погоди
Дитячий табір відпочинку - у рідному дворі !
10 серпня 2009 року 10:15
Дитячий табір відпочинку - у рідному дворі !

    З 17 серпня 2009 року стартуватиме четвертий сезон денних дитячих таборів при об’єднаннях співвласників багатоквартирних будинків.  Табір був створеий в межах соціального проекту "Наші діти" громадської організації "До ладу".
    Життя дворових таборів насичене різноманітними видами діяльності. Безперечний плюс таких таборів – розташування їх у рідних дворах дітей. Харчуються діти вдома, а решту часу проводять у цікавих спільних заходах. У першій половині дня дитячі команди займаються за індивідуальним графіком роботи, а в другій – зайняті колективними іграми, змаганнями, які збирають усі дворові загони разом на культурних та спортивних майданчиках містаю.
   Діти безкоштовно відвідують виставки, музеї, кінотеатри, ігрові комплекси, засвоюють основи різних видів мистецтв, знайомляться з талантами своїх однолітків, вчаться дружити, цінувати час і життя. Для зарахування дитини в літній табір потрібна письмова заява від батьків.

Усі, хто бажає взяти участь у таборах, можуть звертатися до громадської організації «До ладу» .
Контактні телефони:
44-89-70
8(068) 170-70-15

Цікавого всім літа, будьмо разом!



Довідково: Усі волонтери, які працюють у таборах з дітьми – студенти навчальних закладів міста Житомира. Від початку заснування таборів за сприяння міської влади загін волонтерів пройшов навчання по програмі ПРООН, взяв участь у тренінгах для роботи з дітьми при підліткових клубах. Очолює загін волонтерів випускниця ДАЕУ Олена Ліпанова, яка в 2007 році стала дипломантом ІІ Всеукраїнського конкурсу волонтера, що проводився Київським центром соціальних служб для молоді.
Волонтери – дружні, молоді, креативні юнаки й дівчата, які люблять своє місто і прагнуть зробити його кращим. Вони здатні сформувати атмосферу дружнього колективу, готового захищати й виховувати свого товариша. До кожної дитини – окремий підхід і, водночас, сувора вимога – поважати інтереси інших. У таких колективах дитина почувається комфортно й вільно, але не забуває про колективну відповідальність і дисципліну.






































































































Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове