Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464547
Прогноз погоди
Комісія з питань житлово-комунального господарства «читала» оголошення в газеті «Місто»
8 серпня 2013 року 16:23

Сьогодні, 8 серпня 2013 року, відбулося засідання комісії з питань житлово-комунального господарства.

Комісія розглянула питання щодо проведення конкурсу для визначення виконавців послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в житлових будинках комунальної власності м. Житомира.

Голова комісії Геннадій Забродський наголосив на тому, що оголошення, яке було опубліковане у газеті «Місто» від 25 липня 2013 року містить неточність, а саме зайвий пункт «вивезення побутових відходів (збирання, перевезення та захоронення)» не відповідає постанові Кабінету Міністрів України від 21.07.05. №631.

Натомість Світлана Півоварова зазначила, що таке оголошення є законним, оскільки вищезазначена постанова доповнюється двома рішеннями виконавчого комітету Житомирської міської ради.

«Двома рішеннями виконавчого комітету були затвердженні тарифи та визначено перелік послуг. До того ж, ми не оголошуємо конкурс на перевізника побутових відходів і у конкурсну документацію не входить пункт «вивезення побутових відходів». Цей пункт ми подали лише в оголошення з метою інформування майбутніх балансоутримувачів, що до переліку послуг, які вони будуть надавати, входитиме й послуга на вивезення крупногабаритних відходів».

Комісія дала рекомендації врахувати усі неточності та підготувати нове оголошення.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове