Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479543
Прогноз погоди
Внесено зміни до руху житомирських маршруток
7 серпня 2013 року 19:35

Сьогодні, 7 серпня 2013 року, виконавчим комітетом Житомирської міської ради було ухвалено рішення про збільшення графіків і внесення змін у маршрутні схеми деяких міських автобусних маршрутів.

Зміни до маршрутів внесено з урахуванням численних звернень житомирян. Зокрема, рішенням МВК скасовано три автобусних маршрути № 6, № 29, № 31.

«Це дасть змогу звільнити 22 автобуси та направити їх на обслуговування  нового автобусного маршруту № 50. Маршрут № 50 — це перейменований діючий маршрут № 3-а, що забезпечуватиме сполучення між районами Богунія, Малікова, Мальованка та Корбутівка та матиме п’ять графіків», — зазначив начальник транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

Крім цього, збільшаться графіки на маршрути № 3 — ще 10 графіків, №8, № 8а — по сім графіків. Також незначні зміни будуть внесені у сім діючих маршрутних схем (№ 3, № 4, № 5, № 8, № 19, № 44). Це дасть змогу покращити ситуацію із перевезенням у ранковий і вечірній час.

Міський голова Володимир Дебой звернув увагу на роботу приміських маршрутів. Адже, велика частина приміських маршрутів дублюють міські. Більше того, навіть якщо по графіку такі маршрути повинні мати 1-2 зупинки у межах міста, то в реаліях зупиняються на всіх можливих зупинках.

Заступник Житомирського міського голови Юрій Мойсеєв наголосив на тому, що скорочення приміських маршрутів у Житомирі потрібне, бо стане суттєвою підтримкою для ТТУ: «Я особисто цим питанням займаюся вже другий місяць. Зустрічався із профільним заступником голови Житомирської ОДА. Вони також розуміють, що зменшення кількості приміських маршрутів у місті дозволить розвиватися ТТУ. До того ж, ми простежили, що у приміських маршрутах, схема руху яких на 90% прокладена по місту, найчастіше їздять житомиряни. Якщо подібні маршрути стануть міськими, то ми домовимося, щоб їхній рух був продовжений до приміських населених пунктів».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare