Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 479358
Прогноз погоди
Кращих будівельників Житомирщини відзначили грамотами
7 серпня 2013 року 17:36

Щорічно у другу неділю серпня в Україні святкують День будівельника. Сьогодні, 7 серпня 2013 року, у приміщенні Житомирської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня будівельника.

З професійним святом працівників будівельної галузі привітали голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, перший заступник голови Житомирської ОДА Микола Олещенко і заступник Житомирського міського голови Володимир Кропивницький.

«Від імені міського голови, виконавчого комітету і депутатського корпусу міської ради щиро і сердечно вітаю усіх працівників сфери будівництва з професійним святом. Бажаю вам потужних замовлень, щоб в будівлях, які ви спорудили завжди був затишок, комфорт і родинне тепло. Міцного здоров’я вам та успіху в усіх починаннях», — побажав Володимир Кропивницький.

Йосип Запаловський наголосив на тому, що галузь будівництва розвивається як у Житомирі, так і в Житомирській області: «Я щиро вітаю будівельників із професійним святом. Вдячний за те, що ви працюєте над розвитком будівництва на Житомирщині. Влада області і міста налаштована на те, щоб відроджувати будівельну сферу».

Кращі будівельники міста та області були відзначенні грамотами Житомирської міської ради, Житомирської ОДА та Житомирської обласної ради. Зокрема, грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради були нагородженні директор приватної ремонтно-будівельної фірми «Комунальник» Микола Корзун, директор колективного підприємства «Житомирпроект» Олександр Самойло та засновник приватного підприємства «Поліс» Анатолій Кодій.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare