Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 73
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476461
Прогноз погоди
Житомир отримав ще 2 автомобілі для швидкої допомоги
7 серпня 2013 року 10:40

За попередньою домовленістю із міським головою Володимиром Дебоєм Міжнародний фонд допомоги Східної Європи благодійно передав для обслуговування житомирян 2 сучасні автомобілі для швидкої допомоги.

Робоча зустріч мера Житомира із керівництвом Фонду та благодійної організації «Хлібний дім» відбулася зранку, 07 серпня 2013 року.

Два автомобілі марки Mercedes повністю укомплектовані сучасним обладнанням.

Керівник Житомира подякував благодійникам за постійну співпрацю з містом. Володимир Дебой висловив упевненість, що поповнення парку швидкої допомоги поліпшить якість обслуговування мешканців, а  автомобілі належно працюватимуть для міста Житомира та області.

Мер Житомира також повідомив, що нині існує домовленість із благодійниками щодо надання допомоги дитячій міській лікарні для закупівлі діагностичного обладнання.

За попередньою домовленістю автомобілі мали перейти на баланс міської швидкої допомоги, у зв’язку із переформатуванням цієї структури, «Мерседеси» перейдуть в обласне підпорядкування, проте обслуговуватимуть і мешканців міста.

Нагадаємо, за останні 2 роки за сприяння міського голови Володимира Дебоя Житомир вперше за десятки років отримав два сучасні реанімобілі. Сьогодні швидка допомога поповнилася ще двома.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare