Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 475588
Прогноз погоди
Стань учасником квесту «Легенди Житомира»
6 серпня 2013 року 11:08

7 вересня 2013 року, на День Міста, кожного, хто любить своє місто, чекатиме справжня пригода – наймасштабніший пішохідний міський квест "Легенди Житомира". За кубок міста будуть змагатися близько 30 команд! Ви дізнаєтеся багато нових цікавих фактів, подивитеся на місто під різними кутами і з різних площин! Місто має вибухнути від вашого драйву!

Ти та твоя команда обов’язково мають вибороти кубок міста «Легенди Житомира», адже в 2014 році на 1130-й День народження Житомира за головний приз будуть змагатися команди з усієї України!

ПРО ГРУ:

Формат пішохідного квесту «Легенди Житомира» являє собою серію загадок, в яких зашифровані певні загадки або відомі об'єкти. Необхідно по черзі відгадати всі адреси, відвідати кожне місце і знайти захований там ключ до наступного завдання або виконати завдання агента. Для перемоги необхідно пройти всі завдання швидше від інших команд.

У цей день можна буде відчути себе героєм захоплюючої пригоди в реальних умовах, перевірити глибину своїх знань про місто, навички вирішення логічних завдань і орієнтування на місцевості. Житомир перетвориться на місто загадок та легенд. Сюрпризи і несподіванки додаються. А також призи, привітання та море позитиву від організаторів та гравців!

Попередня реєстрація заявок на участь у грі буде відкрита з 7 серпня 2013 р. Координатор проекту – провідний спеціаліст управління культури Головко Альона Володимирівна. Заявки надсилати на електронну адресу naotko@gmail.com. В лиcті вказати назву команди, ПІБ всіх членів команди, контактний телефон, зазначити капітана. Партнери нашого проекту - zt.quest.ua, також на сайті можна буде ознайомитися з найактуальнішою інформацією про гру.

Реєстрація учасників, видача завдань та атрибутики гри: 7 вересня о 14.00 в сквері біля приміщення Житомирського обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги.

Передігровий брифінг: 7 вересня о 14.30 год.

Старт гри: 7 вересня о 15.00 год.

Кількість команд: 30.

Кількість людей в команді: від 3 до 5.

Фомат: пішохідний.

Тривалість: 2 години.

Телефон для довідок: 093 536 58 68 Альона.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове