Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477137
Прогноз погоди
Районна котельня зможе забезпечувати гарячою водою мешканців Корбутівки упродовж року
5 серпня 2013 року 14:55

Модернізовані котли із високим коефіцієнтом корисної дії (92%) нині працюють на базі районної котельні №5 у м. Житомирі.

Сьогодні, 5 серпня 2013 року, під час робочого об’їзду керівники області, міста та комунальних підприємств оглянули котельню №5, на базі якої планують встановити дві когенераційні установки за рахунок коштів ЄБРР.

За рахунок цього мешканці Корбутівки отримуватимуть гаряче водопостачання у будь-яку пору року. Установки також забезпечать електроенергією саму котельню та станції ІІ підйому водоканалу.

«Проект співпраці з ЄБРР орієнтований на зменшення використання газу, викидів в атмосферу, зменшення видатків на електроенергію та подачу гарячої води. Ми плануємо забезпечити когенераційною електроенергією водоканал і працюємо над тим, щоб водопостачання міста Житомира було цілодобовим. Це складні роботи, для виконання яких потрібен не один рік», – сказав міський голова Володимир Дебой.

Як повідомив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин, у подальшому котельню планують перевести на повну автоматизацію.  

Ремонтних робіт мереж теплопостачання та модернізації котелень не виконували 35-40 років. Тому підприємство нині здійснює все можливе, аби старі котельні працювали по-новому та мали високоефективне обладнання.

Тут будуть встановлені когенераційні установки

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare