Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482493
Прогноз погоди
Житомир готується до опалювального періоду 2013-2014 рр.
5 серпня 2013 року 14:12

Робочий об’їзд містом по проблемних об’єктах, які ще не зовсім готові  до опалювального періоду, провели сьогодні, 05 серпня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко разом із керівниками профільних управлінь та комунальних підприємств міста.

Міський голова Володимир Дебой підкреслив, що сьогодні обсяги і темпи ремонтних та підготовчих робіт комунальними підприємствами залежать від проведення державних експертиз, тендерних процедур та рівня проплат казначейством. Велика частина цих робіт значно затягнулися у часі.

Зокрема, затягнулася заміна тепломереж біля багатоповерхівки по вул. Черняховського, 100. Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин пояснює, що підприємство 2 місяці перебуває у стані тендерних закупівель  та складній ситуації із проплатами з боку казначейства. Сьогодні роботи відновлено, біля багатоповерхівки працюють бригади та комунальна техніка.

Дмитро Рогожин розповідає, що по вул. Черняховського нині замінюють старі мережі, яким уже по 35-42 роки на сучасні. Оновлення мереж відбувається у рамках серйозного соціального проекту співпраці міста з ЄБРР – встановлення когенераційних установок на базі районної котельні №5.

Це дасть можливість забезпечити житловий масив постачанням гарячої води упродовж року, а також забезпечить 2 МВт дешевшої електроенергії для водоканалу.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко оцінює план виконання цьогорічної підготовки до опалювального періоду на рівні минулого року: «Станом на сьогодні ми йдемо на рівні минулого року, навіть трохи краще. Звичайно, є проблемні питання, зокрема, у підготовці житлового фонду, тепломереж, в розрахунках за спожитий природний газ».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare