Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477061
Прогноз погоди
Перший чемпіонат України з паратриатлону відбувся у Житомирі
5 серпня 2013 року 08:57

У Житомирі 4 серпня 2013 року пройшов Перший чемпіонат України з паратриатлону.

«Ми надзвичайно пишаємося тим, що вже вкотре наше місто приймає чемпіонати з триатлону. У цьому році вперше у Житомирі проводиться всеукраїнський чемпіонат із паратриатлону. Бажаю учасникам енергії, сил, а також яскравих перемог», — зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно.

У змаганнях взяли участь понад 20 спортсменів з усієї України.

«Незважаючи на те, що маю проблеми з опорно-руховим апаратом, спортом  займаюся давно: спочатку баскетбол, потім спортивні танці. Я став майстром спорту міжнародного класу зі спортивних танців. Про паратриатлон прочитав у газеті і вирішив спробувати реалізувати себе і в цьому виді спорту», — розповів представник Донеччини Артур Радковський.

Паратриатлон передбачає розподіл спортсменів на шість категорій. Чемпіонат України з паратриатлону в Житомирі проходив у двох категоріях: ураження опорно-рухового апарату та вади зору, у першій з яких перемогу здобув житомирянин, перший учасник Чемпіонату Європи з паратриатлону, Володимир Степаненко.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare