Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481979
Прогноз погоди
Під час проведення основних всеукраїнських змагань з триатлону вул. Черняховського перекриють
31 липня 2013 року 12:41

У Житомирі, з 3 по 5 серпня 2013 року, пройдуть офіційні старти — всеукраїнські змагання з триатлону, участь у яких візьмуть понад 200 чоловік. Про це сьогодні, 31 липня 2013 року, під час брифінгу розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно.

За її словами, заплановано проведення Першого чемпіонату України з паратриатлону, Кубку України з триатлону, Відкритого континентального Кубку з триатлону, Всеукраїнських змагань «Дитяча триатлонна ліга».

«Основні змагання пройдуть у неділю, а 3 серпня 2013 року здійснюватиметься підготовча робота: зустріч спортсменів, поселення їх у готелі міста, підготовка шляхів для забігу. Під час проведення основних змагань, 4 серпня 2013 року, буде здійснено перекриття руху транспорту по вулиці Черняховського з 10:00 до 16:00 години. Прохання до вболівальників прибути у Гідропарк до 10.00 години», — повідомила Олена Сарно.

Представник управління ДАІ УМВС України в Житомирській області наголосив на тому, що подібне перекриття, від майдану Соборний до Гідропарку, здійснюється не вперше. Для його виконання залучаються інспектори ДАІ.

«Ми поінформували керівництво центрального автовокзалу та вокзалу приміського сполучення про перекриття і окреслили шляхи об’їзду. В основному об’їзд забезпечуватиметься західним шосе, по вул. Ватутіна, пр. Миру, для міського транспорту — по вул. Якіра до Чумацького шляху», — зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

Про підготовку Гідропарку та річки Тетерів до змагань розповіла завідуюча Гідропарком Катерина Рибак: «Ми вже очистили водойму, необхідну для змагань, від водорості та сміття. Щоденно санепідемстанція бере проби води і повідомляє нас про результати. Відповідно до прогнозів погоди має пройти дощ, що також очистить воду. Будемо сподіватися, що всі показники відповідатимуть вимогам і змагання відбудуться на високому рівні».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare