Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481414
Прогноз погоди
За матеріалами інтернет-видань
23 липня 2013 року 15:28

Начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун розповів про роботи, що ведуться по вул. Велика Бердичівська, де 12 липня 2013 року була завершена укладка нового асфальтобетонного покриття проїздної частини.

«Основні роботи були завершені, щоб мати можливість відновити рух  міського електротранспорту. Зараз через пошкодження 2 кришок оглядових люків ведуться роботи на перехресті вулиць Бердичівської та Довженка.

Технікою, яка укладувала  асфальт, було пошкоджено кришки двох оглядових колодязів. Асвальт довелося зрізати, щоб замінити пошкоджені кришки. На даному відрізку дороги велика кількість інженерних мереж. Перед ремонтом пошкоджені кришки були  замінені, ці дві було пошкоджено під час робіт, що передбачити було неможливо. Навіть нові встановлені люки буває не витримують ущільнення катком», - розповів Олександр Марцун.

Він запевнив усіх, що ремонт немає жодного відношення до якості асфальтобетонного покриття, якість якого відповідає всім стандартам. 

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare