Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477317
Прогноз погоди
Відбувся центральний матч Чемпіонату міста Житомира з футболу.ФОТО
19 липня 2013 року 09:04

У Житомирі триває Чемпіонат міста Житомира з футболу, що проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

 Вчора, 18 липня 2013 року, відбулася центральна гра шостого туру та I кола СКМ «Беркут» - «Профільтех». Як вболівальники на матч завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно та голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк.

«Приємно те, що всі команди впевнено виступають. Аналізуючи попередні ігри, можна виокремити близько шести команд-претендентів на перемогу. Звичайно, є і трійка найкращих. Сьогоднішній матч – кульмінаційний, оскільки у поєдинку зійшлися два лідери. Хочу наголосити на тому, що ця гра зібрала велику кількість вболівальників. Це те, заради чого ми проводимо Чемпіонат. Здійснюється популяризація футболу у м. Житомирі», – зазначив голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк.

Чемпіонат міста з футболу обслуговує Обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини.

«Ми, спортивні лікарі, чергуємо під час кожного матчу. На щастя, серйозних травм не було, а при незначних травмуваннях ми надавали допомогу відразу. Деякі з лікарів нашого центру відвідують матчі як вболівальники», – розповіла спортивний лікар Обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини Тетяна Мусійчук.

Інтрига у матчі залишалася до кінця гри. З рахунком 2:2 СКМ «Беркут» та «Профільтех» розділили нічию.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare