Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482109
Прогноз погоди
У Житомирі відновлюють групи дошкільних навчальних закладів
17 липня 2013 року 13:11

Питання про роботу управління освіти міської ради розглядали сьогодні, 17 липня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

За словами начальника управління освіти міської ради Валентини Весельської, особливу увагу управління приділяє розвитку дошкільної освіти. Зокрема, заплановано впровадження системи електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади, відновлення груп дошкільних навчальних закладів. Крім цього, управління освіти продовжить працювати над розвитком інклюзивної освіти, сприяти зміцненню навчальної, матеріально-технічної бази навчальних закладів м. Житомира, створювати безпечні умови перебування дітей  під час навчально-виховного процесу в навчальних закладах.

«Наразі у дошкільних навчальних закладах м. Житомира перебуває 10 251 вихованців. У зв’язку з тим, що на 100 місць у дитячих садочках претендує 141 дитина ми плануємо запровадити систему електронної реєстрації дітей, за допомогою якої батьки зможуть завчасно зареєструвати своїх дітей. Також здійснюється відновлення груп дошкільних навчальних закладів», – зазначила Валентина Весельська.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наголосив на позитивному розвитку галузі освіти у Житомирі.

«Відновлення груп у дошкільних навчальних закладах – це серйозна робота і виконавчого комітету Житомирської міської  ради, і управління освіти міської ради. У першу чергу ми маємо оцінювати працю всієї галузі освіти, а не розглядати особисті конфлікти в управлінні освіти, як структурного підрозділу.  Приємно, що роботи дітей Житомирських навчальних закладів високо оцінюються міжнародними спеціалістами»,  – зазначив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare