Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 477443
Прогноз погоди
"Громадська рада - це можливість і механізм донесення проблеми до громадськості"
16 липня 2013 року 17:50

16 липня 2013 року відбулось засідання громадської ради при Житомирському міському голові.

На Громадській раді було розглянуто питання щодо перспектив розвитку туристичної галузі міста, початку робіт з реконструкції вулиці Михайлівської та проблеми казначейського обслуговування міського бюджету.

Начальник управління культури міської ради Лариса Харчук розповіла про роботу та плани управління, спрямовані на розвиток туризму, зокрема про сайт «Туристичний Житомир», акцентувавши увагу тільки на початок цієї роботи та необхідність залучення фахівців та громадськості до цієї сфери. Під час обговорення керуючий Житомирською єпархією Української православної церкви, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим запропонував надати перелік православних святинь, які можна включити до маршруту «Житомир православний». Члени Громадської ради порадили залучати до проведення екскурсій викладачів університетів, які мають досвід проведення екскурсій визначними історичними місцями Житомира. Голова Громадської ради Петро Саух висловив побажання розвивати туристичну галузь та зробити її прибутковою. Перший заступник міського голови Галина Семенець зазначила, що "Громадська рада - це можливість і механізм донесеннея проблеми до громадськості та врахування пропозицій щодо її вирішення". 

Члени Громадської ради одноголосно висловили підтримку початку робіт з реконструкції вулиці Михайлівської, про що доповів начальник управління комунального господарства Олександр Марцун. Заступник міського голови Галини Семенець зауважила, що роботи з реконструкції планується розпочати вже наступного тижня.

Останнім питанням розглядали проблему казначейського обслуговування міського бюджету. Присутній на громадській раді Петро Чорний запевнив, що Житомирське обласне та міське державне казначейство робитиме все можливе, аби забезпечити належну оплату платежів міського бюджету та державних установ згідно чинного законодавства. 

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare