Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476293
Прогноз погоди
Хірурга Анатолія Мельничука відзначили нагородами області та міста
15 липня 2013 року 17:45

14 липня 2013 року виповнилось 75 років Заслуженому лікарю України, Почесному громадянину міста Житомир – Анатолію Олександровичу Мельничуку.

Впродовж останніх 50 років він рятує людські життя, оскільки є лікарем-хірургом. 24 роки Анатолій Мельничук очолював Житомирську міську лікарню №2. У свої 75 він продовжує оперувати, працюючи завідуючим гематологічного відділення лікарні.

15 липня 2013 року привітати ювіляра приїхали міський голова Володимир Дебой та заступник голови обласної ради Михайло Чигир.

Вони вручили  ювіляру високі нагороди міської та обласної ради: відзнаку «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня, та «Честь і слава Житомирщини».

Міський голова подякував імениннику за кропітку працю і врятовані людські життя: «Це людина, яка присвятила своє життя іншим людям.  Він святкує свої ювілейні 75 років на робочому місці, а це говорить про затребуваність цієї людини. Анатолій Олександрович врятував не одне життя, за що ми йому дуже вдячні. Я з великою радістю сьогодні вручаю відзнаку «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня. Бажаємо Вам Анатолію Олександровичу довгих років життя. Продовжуйте служити людям і майте до того наснагу і силу».

Згадав про роки розбудови міської лікарні №2 Михайло Чигир, який розповів про Анатолія Мельничука не тільки як головного лікаря, а як і прораба.

«Анатолія Олександровича Мельничука я знаю вже більше 40 років. Це могутня й велика постать, яка своєю життєвою діяльністю вписала надзвичайно красиву сторінку в історію Житомирщини.

Я пам’ятаю Анатолія Олександровича як він працював головним лікарем. Це був період, коли на місці цього медичного містечка була по суті будівельна площадка. Під його керівництвом будувалися ці корпуси.

Я пам’ятаю, як він в фуфайці ходив і за всім цим слідкував. Я запитав його: « Ви головний лікар чи будівельник?». На що він відповів, що зараз суміщує ці посади. Надзвичайно приємно, що і в свої 75, він продовжує рятувати людям життя.

Сьогодні ми хочемо низько вклонитися і подякувати цій людині, тому що таких порядних, професійних, кваліфікованих людей одиниці в нашій області», - розповів Михайло Чигир.

Розповів про Анатолія Олександровича і його наступник – головний лікар міської лікарні №2 Віктор Павлусенко: «Це людина, яка все життя пропрацювала в медицині. Починав хірургом, дійшов до головного лікаря цієї лікарні і 15 років тому виявив бажання зняти з себе ці обов’язки, і до сьогодні працює у нас завідуючим гнійної хірургії. Він має золоті руки як хірург, як організатор просто чудовий, а як старший товариш та вчитель – людина, яку дуже поважають. Він передає досвід як життєвий, так і професійний. Його найяскравішою особливістю є те, що він вчить молодь відноситися до своїх пацієнті,в як до родичів».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare