Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 61
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464533
Прогноз погоди
У дитячій лікарні міста пройшла акція «Здоровим бути здорово»
30 липня 2009 року 12:53
 
30 липня 2009 року Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організована соціальна акція „Здоровим бути здорово” на базі санаторних груп Центральної дитячої міської лікарні. У ході акції проведено тренінг на тему „Статеві особливості та культура стосунків між хлопцем та дівчиною”, надано індивідуальні психологічні консультації учасникам, розповсюджено соціальну рекламу.


Як зазначила директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко, під час акції підняті наступні теми: усвідомлення понять "Стать" та "Здоров’я", усвідомлення понять "Дружба", "закоханість", "кохання", формування вміння змінювати мотивацію статевої поведінки на користь репродуктивного здоров’я та індивідуального захисту від ВІЛ/СНІДу та інфекцій, які передаються статевим шляхом, формування відповідальності щодо власної поведінки.


У заході взяли участь діти віком від 12 до 15 років, які оздоровлюються у санаторних групах Центральної дитячої міської лікарні.


Прес-служба Житомирської міської ради






 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове