Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477073
Прогноз погоди
Комунальному підприємству доручили розробити план заходів з боротьби з незаконними врізками у зливову мережу
3 липня 2013 року 18:36

Комунальне підприємство «Експлуатація штучних споруд» є прибутковим підприємством міської ради, яке відповідає за утримання мостів, шляхопроводів, зливових мереж, каналізаційних стоків. Під час затвердження фінансового плану цього підприємства його керівник Володимир Сидорчук відзначив великий обсяг робіт, проведених підприємством та проблемні питання, над якими працює підприємство. Зокрема, це і необхідність оновлення спеціалізованої техніки для роботи і незаконні врізки у зливову каналізаційну мережу приватних забудовників.

Член виконавчого комітету, начальник міськрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби у Житомирській області Олександр Шпита підтвердив складну ситуацію з незаконними скидами відходів у річки. Відзначивши відсутність будь-яких схем та заходів боротьби з цим явищем, він запропонував провести дослідження несанкціонованих скидів у річку і зробити їх аналіз. Цим буде з’ясовано масштабність і глибину проблеми.

Перший заступник міського голови Галина Семенець дорученням виконавчого комітету міської ради  дала завдання комунальному підприємству розробити план заходів по боротьбі з цим явищем. Він повинен включати заходи щодо його припинення, технічного впливу на цей процес через відключення машиною «Крот» таких врізок всередині мереж. Також було запропоновано при видачі містобудівних умов та обмежень передбачити обов’язковий пункт для забудовників про зазначення шляхів вирішення питання стоків власного господарства.  

 

Управління по звязках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare