Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
Житомир займає друге місце в Україні за якістю медицини
2 липня 2013 року 14:54

Сьогодні, 2 липня 2013 року, відбулося засідання міської міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства у сім’ї, протидії торгівлі людьми, демографічного розвитку та гендерної рівності.

На засідання комісії завітали заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно, експерти ЖОМГО «Паритет», а також представники медичних закладів м. Житомира.

Міжвідомча комісія розглянула низку питань, зокрема, виготовлення і видача посвідчень батьків і дитини з багатодітної сім’ї, проаналізували інформаційно-просвітницьку роботу, Програму «Здоров’я жінок України» та окреслили аспекти її втілення. Також у рамках засідання були подані результати статистичних досліджень ЖОМГО «Паритет» щодо вивчення потреб дітей молодшого шкільного віку та їх батьків стосовно послуг позашкільної освіти та представлений проект «Концепція діяльності вуличних таборів».

«Виготовлення і видача посвідчень батьків і дитини наразі входить у перелік адміністративних послуг. Незалежно від чисельності кадрів в управлінні ми зобов’язані надавати цю послугу вчасно. Наразі вже видано 1221 посвідчення батькам багатодітних сімей і 2408 посвідчень для дітей. Ми повинні враховувати не лише інтереси батьків, а й брати до уваги побажання дітей — організовувати їхнє дозвілля на рівні позашкільної освіти», — зазначила Олена Сарно.

Підсумував засідання Олександр Бочковський: «Хочу сказати, що у місті Житомирі помітний позитивний демографічний баланс. У цьому є заслуга безумовно держави, яка підтримує сімю, а також — медицини. Житомир займає друге місце в Україні за якістю медицини. Наразі у нашому місті смертність скоротилася на 2 %. Воно вийшло із числа тих, в яких постійно зменшується кількість населення».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare