Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 482170
Прогноз погоди
В Гідропарку до Дня молоді вперше пройшов легкоатлетичний крос пам'яті Анатолія Крюкова
30 червня 2013 року 12:21

Сьогодні, 30 червня 2013 року, в День молоді, гідропарк став центром відпочинку житомирян. З 10.00 год. ранку тут розпочалися змагання з пляжного футболу, волейболу та гандболу. Вперше в Житомирі цього дня пройшов легкоатлетичний пробіг пам’яті видатного житомирського тренера та спортсмена Анатолія Крюкова. Анатолій Крюков стояв у витоків житомирського триатлону і все своє життя писвятив тренерській діяльності в спортивному клубі "Авангард", де навчав дітей плаванню. 

"Це визначна особистість у житомирському спорті. Сподіваюся, що легкоатлетичний крос пам'яті Анатолія Крюкова стане традиційним", – розповідає начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олена Сарно.

На житомирян та гостей міста також цього дня чекали  змагання з шахів, настільного тенісу, спортивний туризм та майстер-клас із фітнесу.

Культурно-розважальна програма, до якої увійшли концерт, пісенні конкурси, конкурс краси, фестиваль молодіжного танцю, ді-джеїв та вогняне шоу, проходять 30 червня у парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare