Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465148
Прогноз погоди
Соціальна акція "Здоровим бути здорово"
29 липня 2009 року 14:11
30 липня 2009 р. о 11.00 год. Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить соціальну акцію „Здоровим бути здорово” на базі санаторних груп Центральної дитячої міської лікарні, яка включає проведення тренінгу на тему „Статеві особливості та культура стосунків між хлопцем та дівчиною”, надання індивідуальних психологічних консультацій учасникам, розповсюдження соціальної реклами.

Вік учасників: 12-15 років.

Під час акції будуть висвітлені наступні теми:
- гендерні ролі особистості;
- запобігання насильству та жорстокому поводженню;
- культура статевих стосунків;
- негативні наслідки активної статевої поведінки (питання інфекцій, що передаються статевим шляхом, ВІЛ/СНІДу, небажаної вагітності).

Мета: з’ясувати установки підлітків щодо гендерної поведінки, розвивати здатність аналізувати особливості статеворольової поведінки, сприяти усвідомленню наявності статевих стереотипів у ставленні до іншої статі, формувати почуття відповідальності за власну поведінку, засвоїти знання про можливі наслідки активної статевої поведінки, проінформувати про ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом, ВІЛ/СНІДом.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове