Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476314
Прогноз погоди
Міжнародні фахівці задоволені результатом утеплення житомирського дитячого садка №21
25 червня 2013 року 17:35

Утеплений дитячий садок №21 та 1627 світлодіодних ліхтарів по вулицях міста, що приноситимуть щороку понад 800 тис.грн. економії на енергоносіях – такі результати першого реалізованого в Житомирі енергоефективного проекту у рамках співпраці міста з НЕФКО та SIDA.

Сьогодні, 25 червня 2013 року, Житомир презентував результати впровадження енергоефективних проектів у рамках Тижня сталої енергетики. Представники міжнародної делегації, у тому числі інвестори, цього дня особисто оглянули перший реалізований містом проект – утеплений дитячий садочок №21.

Завідуюча садочком Катерина Томашевська пишається своїм закладом. Адже тут після утеплення суттєво поліпшився внутрішньобудинковий тепловий режим (в опалювалювальний період – +21, +23 ?С), а утеплений фасад забезпечить не лише кращий зовнішній вигляд, а й подовжить термін експлуатації будівлі. «Подивіться, якою гарною і ошатною стала будівля. Нашим дітям тепло, комфортно і затишно», – говорить завідуюча садочком №21.

Житомирський міський голова Володимир Дебой підкреслив, що крім налагодженого теплового режиму, заклад тепер має можливість ефективно використовувати та економити енергоресурси, а заощаджені кошти спрямовувати на інші потреби. «Головне – те, що діти, які відвідуються цей дитячий садочок, тепер забезпечені комфортними умовами перебування», – упевнений міський голова.

Керівний директор компанії НЕФКО, яка надавала кошти на утеплення садочку, Магнус Рістедт задоволений результатом реалізації проекту в Житомирі: «Приємно бачити щасливих діточок та працівників садочку. Це прекрасно, адже ми особисто побачили результати нашої з Житомиром співпраці. Ми хочемо втілити у вашому місті ще 2 проекти». Мангус Рістедт пояснив, чому НЕФКО так тісно співпрацює з Житомиром: «З вашим містом нам комфортно працювати. У цьому ми переконалися вже після втілення першого проекту. Ми б хотіли, щоб інші міста України взяли Житомир за приклад».

Яскравим прикладом для інших міст країни вважає Житомир і голова облдержадміністрації Сергій Рижук, який також ознайомився із результатами впровадження енергоефективних проектів. «Житомир – це приклад для всієї України щодо реалізації міжнародних проектів із залученням ефективних коштів», – упевнений Сергій Рижук.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare