Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 4
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465136
Прогноз погоди
У Житомирській міській раді пройшов семінар з енергоефективності
25 червня 2013 року 17:30

 

У рамках Європейського тижня сталої енергетики, 25 червня 2013 року, у Житомирській міській раді пройшов семінар на тему: «Як відкрити доступ до потенціалу енергоефективності українських муніципалітетів?».

У заході взяли участь керівництво міста, області та представники ЄС в Україні.

За словами Житомирського міського голови Володимира Дебоя, Житомир входить до десятки енергоефективних міст і є першим муніципалітетом, який отримав грант Фонду Е5Р.

«Для міста Житомира велика честь приймати тиждень сталої енергетики. Ми працюємо над розвитком нашого міста. Зокрема, відроджуємо фонтани, дитячі майданчики, спортивні футбольні майданчики, здійснюємо озеленення Житомира. Разом із тим, сьогодні ми проводимо семінар, щоб обговорити питання енергоефективності та енергозбереження. Для Житомира це дуже важливий напрямок, над яким ми активно працюємо», — зазначив Володимир Дебой.

На важливості проведення Тижня сталої енергетики наголосив голова Житомирської ОДА Сергій Рижук: «Сьогодні проходить такий актуальний семінар. Уже багато чого зроблено, але ще більше треба зробити. Приємно, що ми не тільки говоримо про перспективу реалізації певних проектів, а й маємо практичний результат. Зокрема, сьогодні ми відвідували Житомирський дитячий садочок, який утеплили за ініціативи мера Житомира».

Житомир та область і надалі співпрацюватимуть із Фондом Е5Р.

Член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг в Україні Ольга Гробанюк розповіла: «Наша комісія створена нещодавно, у листопаді 2011 року, але нам уже пощастило працювати з Фондом Е5Р. Це дуже сильний фонд, який виконує надзвичайно важливу роботу. Ми раді, що Житомир налагодив тісний взаємозв’язок із такою організацією та розвивається у сфері енергозбереження та енергоефективності».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове