Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477157
Прогноз погоди
Підсумки другого туру Чемпіонату міста з футболу 2013 року. ФОТО
21 червня 2013 року 14:40

Вчора, 20 червня 2013 року, відбулися чергові ігри другого туру Чемпіонату міста з футболу, який проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

На стадіоні «Спартак» зустрілися нещодавно створена команда СКМ «Беркут» і ФК «ДВС». На стадіоні ЖВІНАУ у поєдинку зійшлися  футбольні клуби «Бараші» та «Пулини».

На футбольний матч СКМ «Беркут» — ФК «ДВС» завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно, голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк, представники УМВС України в Житомирській області та вболівальники-житомиряни.

Про свої враження від Чемпіонату розповідають вболівальники Юрій та Олександр: «Ми дивилися всі матчі Чемпіонату, які проходять на стадіоні “Спартак”, із власного гаража. Навіть відкриття футбольного турніру бачили, хоча тоді дощ йшов. Футбол — це визначна подія для Житомира. Дякуємо всім тим, хто організував Чемпіонат».

СКМ «Беркут» переміг ФК «ДВС» з рахунком 6:0, а ФК «Бараші» здолав ФК «Пулини» з рахунком 3:0.

«Ми майже не тренувалися, проте команда зіграна, тому що з 2011 року більшість гравців брали участь в міських турнірах із міні-футболу. У цьому Чемпіонаті ми налаштовані тільки на перемогу», — зазначив представник СКМ «Беркут» Максим Каптенко.

 

Результати матчів другого туру:

 

ФК «Профільтех» — ФК «Галант ПАкТрейд» — 6:1

ФК «Ультра» — ФК «Стелла-Олімпік» — 0:3

ФК «РОС» — ФК «Стандарт» — 1:2

СКМ «Беркут» — ФК «ДВС» — 6:0

ФК «Бараші» — ФК «Пулини» — 3:0

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare