Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477143
Прогноз погоди
В Житомирі триває місячник безпеки на воді
21 червня 2013 року 14:04

 З метою підвищення рівня безпеки і забезпечення охорони життя та здоров'я мешканців міста під час літнього відпочинку,та на виконання розпорядження міського голови Володимира Дебоя, в період з 15 червня по 15 липня 2013 року в місті проводиться місячник з дотримання правил безпеки на воді.

Під час даного заходу управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради організовано комісійні перевірки водних об'єктів, які не визначені, як місця масового купання.

До проведення місячника залучались окремі управління та відділи міської ради, міська комунальна рятувальна служба на воді, муніципальна міліція.

Під час рейдів проводяться бесіди з відпочиваючими та розповсюджуються листівки щодо правил поводження на водних об’єктах.

Проведення заходів місячника покликане сприяти недопущенню нещасних випадків на водних об'єктах, підвищенню свідомості та відповідальності мешканців міста за своє життя та здоров'я.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проведення відпочинку на воді тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів, на пунктах прокату човнів. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare