Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481586
Прогноз погоди
У Житомирі пройшов офіцерський бал випускників
21 червня 2013 року 13:44

Близько 150 пар кружляли під час бальних танців вчора, 20 червня 2013 року, на майдані Соборному в м. Житомирі.

Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету розпочав відновлення давніх офіцерських традицій, зокрема, офіцерського балу випускників.

Лейтенанти в мундирах із супутницями в довгих бальних платтях продемонстрували житомирянам свою майстерність у  трьох бальних танцях, у тому числі, офіцерському вальсі.

Відкриття та перше вальсування військові по праву довірили начальнику військового інституту ім. С.П. Корольова, генерал-майору Юрію Данику. Керівник закладу гордий своїми випускниками, адже такий масштабний вальс у Житомирі відбувається вперше.

Заступник міського голови Олександр Бочковський від імені міського голови Володимира Дебоя привітав випускників інституту зі святом: «Житомир вкотре в центрі уваги України. Адже в нашому місті відроджується чудова традиція – офіцерський бал. Військовослужбовці завжди беруть активну участь у громадському і культурному житті міста. Сьогодні у них особливий захід – офіцерський бал випускників. У цей визначний і для міста, і для самих випускників день бажаю кожному офіцеру незабутніх вражень та красивого вальсу, який би запам’ятався вам на все життя. Випускникам бажаю продовжувати славити наше місто й неньку-Україну».

Житомиряни від такого заходу в захваті, розповідають, що традицію офіцерського балу необхідно відроджувати. «Ви помітили, що під час вальсування ніхто не розмовляв? Всі із захватом спостерігали за кожним рухом. Я особисто таке бачу вперше. Моя донька також зацікавилася такими елегантними танцями. У такі хвилини починаєш любити Житомир по-новому, сильніше», – ділиться враженнями житомирянка Юлія, яка прийшла на офіцерський бал із донькою та чоловіком.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare