Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464667
Прогноз погоди
Впорядкування торгівлі на території міста триває
20 червня 2013 року 09:24

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 19 червня 2013 року було прийнято рішення відмінити торгівлю сільськогосподарською продукцією та продукцією власного виробництва на кількох майданчиках м. Житомира.

Директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір зазначила, що метою рішення є впорядкування торгівлі на території міста, створення належних умов з дотриманням відповідних санітарних норм для торгівлі, а також задоволення звернень житомирян з цього приводу.

Враховуючи наявність вільних торгових місць на ринках і торгівельних комплексах, відмінено торгівлю на майданчиках по Проспекту Миру, 8, 10 та по вулиці В. Бердичівська, 122а.

Саме у цих місцях сільськогосподарська продукція чи продукція власного виробництва не продається, натомість активно здійснюється стихійна торгівля з усіма негативними наслідками: забрудненням території, продажем продукції без відповідних документів та ін.

Заступник міського голови Юрій Мойсеєв розповів: «Прийняття рішення є нагальним, однак тим, хто виростив власну продукцію і хоче її реалізувати, необхідно створити певні умови для цього. Ми домовляємося з власниками ринків і торгівельних комплексів щодо перенесення торгівлі сільськогосподарською продукцією у самі ринки і комплекси. Зі стихійною торгівлею треба боротися, але поки ми самі створюватимемо попит на таку продукцію, пропозиції у будь-якому разі будуть. Необхідно не тільки проводити роботу по припиненню невпорядкованої торгівлі, а й одночасно проводити широку роз'яснювальну роботу серед населення».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове