Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476994
Прогноз погоди
Голову міської асоціації інвалідів Валентину Безпрозванну відзначено годинником міського голови
17 червня 2013 року 12:16

Сьогодні, 17 червня 2013 року, свій ювілей святкує голова Житомирської міської асоціації інвалідів Валентина Безпрозванна.

Привітала Валентину Безпрозванну зі святом заступник міського голови Наталія Леонченко: «Ми дякуємо Вам за велику роботу, яку Ви проводите як керівник громадської організації. Ви здійснюєте благородну справу – допомагаєте людям. Саме за це Вас поважають. З нагоди ювілею щиро бажаю Вам міцного здоров’я, подальших успіхів, життєвої енергії та благополуччя».

За багаторічну працю, активну суспільну діяльність, вагомий особистий внесок в реалізацію державних програм з питань захисту і реабілітації інвалідів Валентину Безпрозванну нагороджено іменним годинником міського голови.

Довідково:

За активну громадську діяльність Валентина Безпрозванна неодноразово нагороджена грамотами та відзнаками різних рівнів:

–        грамотою Кабінету Міністрів України – 2012 р.;

–        грамотою «Союзу організацій інвалідів України»;

–        грамотою обласної державної адміністрації;

–        грамотою фонду соціального захисту інвалідів;

–        грамотами виконавчого комітету міської ради.

Валентина Безпрозвання є членом Громадської ради Житомирської обласної державної адміністрації та членом комітету доступності міської ради.

На обліку Житомирської міської асоціації інвалідів, яку з 2001 р. очолює Валентина Безпрозванна, знаходиться 620 членів організації.

Громадська організація є активним учасником фестивалів людей з обмеженими фізичними можливостями. Організація займає призові місця на обласних і всеукраїнських фестивалях людей з обмеженими фізичними можливостями: 2012 р. – ІІІ загальне місце, 3 медалі за І, ІІ, та ІІІ місця в легкій атлетиці серед 27 учасників із України, Білорусі, Молдови та Росії.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare