Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 476774
Прогноз погоди
Ініціативу Володимира Дебоя щодо заборони відключення водоканалів підтримали 250 мерів України
13 червня 2013 року 16:42

З ініціативою колегіального звернення до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова щодо заборони відключення від енергопостачання водоканалів виступив сьогодні, 13 червня 2013 року, на Всеукраїнському Форумі мерів Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Мер Житомира заявив про необхідність звернення до керівництва держави, аби убезпечити мешканців міст від відключення водопостачання, що упродовж останнього часу стало систематичним явищем.

Ініціативу Володимира Дебоя одностайно підтримали всі присутні 250 мерів із різних міст України, адже кожен із них бореться із аналогічною проблемою.

Українські мери наполягають на тому, що вирішення ситуації із заборгованістю водопідприємств за енергопостачання лежить у площині держави, адже напряму залежить від рівня відшкодування тарифів.

Нагадаємо, сьогодні, 13 червня 2013 року розпочав роботу IX муніципальний форум.

В роботі форуму беруть участь більше 250 міських голів з усієї України.

Привітав учасників форуму в День Діалогу представників органів місцевого самоврядування та центральних органів виконавчої влади Голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Під час Форуму спікер наголосив, що реформування сфери комунального господарства потребує прийняття принципових рішень: «Реформування цієї галузі потребує комплексного підходу, відповідної державної політики, прийняття ефективних законів. Конче необхідно кардинально вдосконалити систему управління галуззю та створити відповідні фінансові механізми».

З вітальним словом виступив і президент Асоціації міст України Ю. Вілкул.

Житомирський міський голова В.М.Дебой очолює делегацію Житомирського РВ АМУ до складу якої увійшли міські голови та секретарі міських голів міст Бердичева, Олевська та Коростеня.

Сьогодні мер Житомира бере участь у роботі робочої групи з економічного розвитку територіальних громад.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare