Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482694
Прогноз погоди
У Житомирі триває Чемпіонат міста по футболу
12 червня 2013 року 10:36

Відкриття Чемпіонату міста по футболу серед аматорських команд пройшло вчора, 11 червня 2013 року, на стадіоні «Спартак».

На відкриття Чемпіонату, що проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно та голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк.

Чемпіонат міста є відкритим. У ньому беруть участь 10 аматорських команд. Зокрема, ФК «Стелла-Олімпік», «СКМ», ФК «Стандарт», ФК «Профільтех», ФК «Бараші», ФК «Галант  ПакТрейд», ФК «РОС», ФК «Пулини», ФК «ДВС» та ФК «Ультра».

«Мені приємно, що житомирський футбол отримав друге дихання. Чотири роки не було футбольних турнірів серед команд міста, тому початок такого Чемпіонату для нас свято. Сподіваюся, що дощ, який сьогодні пройшов, не завадить футболістам продемонструвати гарну гру і подарувати вболівальникам хороші емоції», — зазначила Олена Сарно перед початком матчу.

Загалом 11 червня було зіграно два матчі. ФК «Профільтех» переміг ФК «Стандарт» з рахунком 3:0, а ФК «Бараші» здолав ФК «Галант ПакТрейд» — 1:0.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare