Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479579
Прогноз погоди
Житомирська міліція гратиме у футбол
12 червня 2013 року 09:21

 

У Житомирі створена футбольна команда УМВС України в Житомирській області. Представлення команди «Беркут» відбулося вчора, 11 червня 2013 року, в рамках проведення Чемпіонату міста по футболу 2013 року.

На захід завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно, голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк, заступник голови громадської ради при УМВС України в Житомирській області Юрій Шеремет.

Команда «Беркут» братиме участь у Чемпіонаті міста, що проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

 «Створивши футбольну команду, міліція власним прикладом популяризує здоровий спосіб життя, заняття спортом. Міська рада активно підтримує змагання з футболу. Для нас велика честь, що саме команда, яка складається з представників правоохоронних органів, гратиме у Чемпіонаті», – зазначила Олена Сарно.

До складу новоствореної команди увійшли 23 футболісти, значна частина з яких – житомиряни.

На важливості формування нової команди наголосив Руслан Павлюк: «Ми давно хотіли провести футбольні змагання на міському рівні. Вдячний владі Житомира за сприяння в організації та проведенні Чемпіонату міста по футболу. Впевнений, що створення команди Беркут підштовхне нашу молодь активніше займатися спортом».

Загалом у Чемпіонаті змагатимуться 10 футбольних команд гравців-аматорів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare