Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477231
Прогноз погоди
Табір «Супутник» відвідали інспектори ДАІ
7 червня 2013 року 13:27

Триває зміна відпочинку та оздоровлення у таборі «Супутник», що перебуває на балансі КП «Реклама». Наразі там відпочиває 190 дітей за кошти міського бюджету. Це діти, які виграли путівки у різних конкурсах, діти-сироти, діти з особливими потребами та з малозабезпечених сімей.

Сьогодні, 7 червня 2013 року, команда КВН «ЮІР» із 16 школи міста Житомира та працівники державної автомобільної інспекції провели змагання для відпочиваючих табору.

За словами начальника приміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» Любові Ковальчук, захід був запланований ще до відкриття сезону та здійснюється з метою навчити дітей правилам дорожнього руху і спонукає їх дотримуватися правил у реальному житті.

«Учасники у своїх загонах ретельно готувалися до сьогоднішнього дня. Вони вивчали правила дорожнього руху, проводили вікторини, бесіди. Нині чотири команди демонструють результати підготовки на спортивних майданчиках у формі гри», — зазначила Любов Ковальчук.

На важливості такого заходу наголосив старший інспектор відділу ДАІ України в Житомирській області Микола Яцкевич: «У літній період ми разом із командою КВН «ЮІР» відвідуємо дитячі табори, де нагадуємо учасникам, що потрібно дотримуватися правил дорожнього руху. В ігровій формі дітям цікаво вивчати правила. Ми вже відвідали декілька таборів і плануємо продовжити роботу протягом усього літнього періоду».

Учасники табору «Супутник» підтримують такий захід.

Ольга Малецька: «Мені подобається відпочивати у таборі. Приємно, що ми не тільки оздоровлюємося, а ще й отримуємо корисну інформацію через різні конкурси та ігри».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare