Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482138
Прогноз погоди
Працівники легкої промисловості готуються до професійного свята
5 червня 2013 року 17:37

5 червня 2013 року в приміщенні Житомирської обласної державної адміністрації пройшла виставка промислових товарів підприємств Житомирської області.

Виставка приурочена до професійного свята Дня працівників легкої промисловості, яке з 1994 року відзначають у другу неділю червня.

На виставці були представлені товари Житомирської панчішної фабрики, Довбиського фарфорового заводу, Бердичівської фабрики одягу, Житомирської взуттєвої фабрики «Крок», Житомирського УТОГу та інших. Також свої досягнення показали навчальні заклади, що готують працівників для легкої промисловості.

Привітав працівників легкої промисловості заступник міського голови Юрій Мойсеєв, який відзначив успіхи і проблеми легкої промисловості міста та перспективи їх вирішення:

«Сьогодні в нашому місті є чим похвалитися, є підприємства, які, не зважаючи на складний час, не просто працюють, вони намагаються розвиватися. Я сьогодні зустрічався і з представниками взуттєвих фабрик «Крок» та «Риф-1». Думаю, що ми випрацюємо шляхи їх підтримки. Я вітаю всіх працівників зі святом, зичу їм всього найкращого, і щоб вони й далі прославляли наше місто».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare