Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 476628
Прогноз погоди
Заступник Міністра оборони України видав ордери на квартири житомирським військовим службовцям
5 червня 2013 року 15:51

 

У Житомирі 5 червня 2013 року 80 сімей військових службовців отримали ордери на квартири по вулиці Жукова, 8.

Вручити ордери завітали заступник Міністра оборони України Артуро Франциско Бабенко, перший заступник Житомирського міського голови Галина Семенець, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський.

За словами Олександра Герасимчука, голови Житомирського військового гарнізону, будинок за цією адресою зводився близько 4,5 років на кошти Міністерства оборони України. Будівництво було закінчено наприкінці 2012 року. Нині його урочисто здають в експлуатацію. Із 80 квартир 32 квартири — службові та 48 квартир видаються на постійній основі.

У своєму виступі Артуро Франциско Бабенко розповів про ініціаторів і виконавців будівництва: «Після багатьох років очікування нарешті передаємо Житомирським військовим службовцям їхні заслужені квартири. Таке будівництво здійснювалося за ініціативи Президента України та Міністерства оборони України. Хочу подякувати владі міської та обласної рад за співпрацю. Цей будинок – результат наших спільних зусиль».

Галина Семенець привітала військових службовців із такою подією у їхньому житті: «Житомир завжди був рідним містом для військових службовців. Ми раді, що саме тут у затишку і комфорті на вас зі служби чекатимуть ваші дружини, чоловіки, діти. Від імені міського голови Володимира Дебоя, депутатського корпусу, виконавчого комітету міськради хочу висловити вдячність усім тим, хто займався питаннями будівництва».

До вітань приєднався Йосип Запаловський: «Сьогодні у житті нашого міста і області приємна визначна подія. Я вітаю усіх, хто отримав ордери на квартири. Держава віддає свої борги військовим службовцям. Сподіваємося, що здача в експлуатацію нових будинків стане для Житомирщини хорошою традицією».

Майбутні мешканці нового будинку дякують представникам влади за довгоочікуване житло.

Ольга Філоненко: «Я отримала ордер замість свого сина. Переконана, що мер Житомира посприяв процесу будівництва. Дуже люблю це місто. Воно родинне і затишне. Вдячна міській владі за його благоустрій».

Наразі у черзі на отримання квартир знаходиться ще 1200 військових службовців і ветеранів військової служби.

 

Управління по зв’язках з громадськості



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare