Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482369
Прогноз погоди
В обласній філармонії гучним концертом відзначили закриття концертного сезону
5 червня 2013 року 11:34

4 червня 2013 року в Житомирській обласній філармонії пройшов гала-концерт, присвячений закриттю концертного сезону.

Заповненому залу було представлено 20 номерів від солістів та музикантів філармонії. Виступи колективів «Орея», «Льонок», «Древляни», - це лише маленька частина того, що змогли побачити глядачі. Участь у концерті взяв і фіналіст телепроекту «Голос країни» Артем Кондратюк, який виконав 2 композиції «Вечная любов» та на прохання публіки- акапельно - пісню «Ніч яка місячна».

Привітали артистів й голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський, які відповідно до Указу Президента України від 18 травня 2013 року нагородили орденом «За заслуги» 1-го ступеня художнього керівника Поліського державного академічного ансамблю пісні і танцю "Льонок"Івана Сльоту.

По завершенню концерту житомиряни нагородили артистів гучними оплесками та залюбки ділилися своїми враженнями.

«Концерт дуже чудовий. Нехай вони тримають такий рівень, розвиваються далі. щоб до них приходило побільше молодих і талановитих виконавців», - розповідає житомирянка Людмила, яка прийшла на концерт зі своїм маленьким сином.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare