Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5514
візитів всього: 464524
Прогноз погоди
«Небайдужі» житомиряни прополюють житомирські клумби
5 червня 2013 року 11:37

В ніч на 5 червня 2013 року невідомими особами викрадено 7 декоративних кущів біля пам’ятника морозиву на Новому бульварі у м. Житомирі. Зранку від них залишився лише розкиданий грунт.

Про це повідомила працівник КП «Зеленбуд», яка о 05.30 год. вийшла на роботу і побачила розкидану навколо пам’ятника землю.

Працівники скаржаться: не встигнули вони висадити у місті саджанці дерев, кущів чи квітів, як через день-два їх залишається половина.

Зокрема, нещодавно біля пам’ятника С.Пушкіну зникло 44 кущі чорнобривців та 17 кущів петуній. На клумбі біля пам’ятника С.П. Корольова недорахувалися 22 куща бегонії.

Такі випадки непоодинокі і трапляються по всьому місту. Упродовж квітня-травня 2013 року працівники КП «Зеленбуд» активно проводили озеленення та уквітчання міста. Завдяки «небайдужим» житомирянам, періодично міські клумби рідшають, а частина насаджень, очевидно, тепер озеленює приватні території.

Нагадаємо, нещодавно двоє осіб розгромили квіткові вази на розі вулиць Велика Бердичівська – Михайлівська. Камера відеоспостереження зафіксувала правопорушення. Завдяки оперативному реагуванню двоє молодиків затримано, їм «світить» до 5 років ув’язнення.

Порушники вже відшкодували завдані збитки – балансову вартість квіткових ваз та насаджень у повному обсязі, сплативши до міського бюджету понад 5,5 тис.грн.

До цього силами КП «Зеленбуд» відновлено вази та квіткові насадження у них.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове