Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477061
Прогноз погоди
Житомир став країною дитинства
1 червня 2013 року 15:55

У рамках відзначання свята «Країна дитинства – країна мрій» у Житомирі 1 червня 2013 року працюють виставкові майданчики художніх дитячих і молодіжних робіт, а також розважальні майданчики для дітей.

У Парку культури і відпочинку імені Ю. Гагаріна представлені роботи різних гуртків Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Житомирського центру творчості дітей і молоді. Зокрема, презентовані гуртки «Макраме», «Рукоділля», «Українська народна вишивка», «Бісероплетіння», «Орігамі», «Авіамоделювання», «М’яка іграшка», «Судномоделювання».

Заступники Житомирського міського голови Олександр Бочковський, Наталія Леонченко відвідали кожен із майданчиків, де свої роботи представляли житомирські діти.

Олександр Бочковський наголосив, що у місті робиться все, аби талановита молодь розкривала свої здібності: «Позашкільна освіта в обласних центрах фінансується з міського бюджету. Під час останньої сесії Житомирської міської ради було виділено 1 млн. 200 тисяч гривень на розвиток саме такої освіти. Наразі ми плануємо продовжити ремонт Центру творчості дітей і молоді. Там уже зроблена часткова реставрація фасаду, проведено ремонт даху. У цьому році виконаємо ремонт опалювальних приміщень, а також актової зали. Так що діти зможуть розвивати свої здібності у комфорті і теплі».

Діти, чиї роботи представленні на виставкових майданчиках, отримали сертифікати на похід у сімейно-розважальний центр «Острів розваг».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare