Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482078
Прогноз погоди
В Житомирі діти з особливими потребами малювали графіті на асфальті
1 червня 2013 року 13:43

1 червня 2013 року в Міжнародний день захисту дітей на Старому Бульварі діти з особливими потребами взяли участь в фестивалі графіті на асфальті «Барви мого дитинства».

Фестиваль був проведений центром соціальних служб для дітей сім’ї та молоді міської ради. До заходу долучилися близько 30 дітей з вадами слуху та зору.

«Фестиваль графіті на асфальті вже є хорошою традицією. Він об’єднує дітей з особливими потребами. Другий рік поспіль міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді об’єднує дітей, які є вихованцями наших спеціалізованих шкіл. Це школа-інтернат для дітей з вадами зору та школа-інтернат для дітей з вадами слуху.

Ми раді, що сьогодні близько 30 дітей взяли участь у нашому фестивалі. Сьогодні всі є свідками того, яким яскравим та різнобарвним бачать світ наші діти. Ми, дорослі, маємо робити все, щоб нашими руками та серцями світ для них був дійсно яскравим та різнокольоровим», - розповідає директор центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Ольга Юрченко.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare