Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
Відновлювальні роботи з водопостачання продовжуються
1 червня 2013 року 13:10

28 травня 2013 року ПАТ "ЕК Житомиробленерго" без попередження міської влади та населення міста відключено від енергопостачання станції ІІІ підйому, в результаті чого без водопостачання залишились мешканці трьох районів міста. Діями ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» порушувалися основні конституційні права громадян, а також вимоги законів України.

29.05.2013р. проведено позачергове засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій де прийнято рішення про термінове відновлення енергопостачання об’єктів водоканалу.

В усі контролюючі органи - прокурорам міста та області, Мінрегіону України , прем’єр-міністру України Азарову М. Я. направлено відповідні звернення щодо негайного сприяння у відновленні енергопостачання насосних станцій водоканалу.  

Електропостачання насосних агрегатів на водопровідно насосних станціях ІІІ підйому Житомирським РЕМ розпочато (відновлено) 01.06.2013р. об 11.32год. на ВНС ІІІ- підйому «Крошня» , 11.27год. – «Богунія» та в 11.50 Північно-Західного району, після чого – об 12.16 «Польової».

КП «Житомирводоканал» одночасно розпочато режимне водопостачання міста, запуск насосного обладнання та контрольований режим його роботи.

Згідно регламенту роботи насосного обладнання, з метою уникнення гідравлічних ударів, водопостачання всіх споживачів міста відбувається контольовано, поетапно.

Станом на 14.00 годину насосне обладнання ВНС ІІІ підйомів КП «Житомирводоканал» буде виведено на робочий режим, водопостачання населення та об’єктів господарського комплексу міста – повністю відновлено.

Завдяки наполегливості та особистого втручання Житомирського міського голови В. М. Дебоя та голови обласної державної адміністрації С. М. Рижука, їхнього особистого звернення до Кабінету Міністрів України вдалося відновити енергопостачання об’єктів КП «Житомирводоканал» та належне водопостачання м. Житомира.

 На адресу ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» КП «Житомирводоканал» направлено графік проведення поточних платежів за використану електроенергію.

Питання гарантованого надання послуг з централізованого водопостачання обласного центру, розрахунки КП «Житомирводоканал» за спожиті енергоносії постійно контролюється виконавчим комітетом міської ради.

Зараз також у посиленому режимі працюють технічні та аварійні служби КВЖРЕПів, які активно допомагають населенню у режимі відновлення водопостачання з метою недопущення аварійних та вирішення проблемних питань, зокрема попередження про перевірку кранів.

 

Управління по зв'язках з громадськістю 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare