Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464638
Прогноз погоди
Енергопостачальна компанія не виконала рішення комісії з надзвичайних ситуацій
30 травня 2013 року 13:01

Більше 30 тис. житомирян ще і сьогодні, 30 травня, залишаються без води.

Це пряме порушення Конституційних норм щодо захисту прав людини, у тому числі і холодного водопостачання, – упевнений міський голова Володимир Дебой.

ПАТ «Житомиробленерго» знехтувало рішенням комісії з ТЕБ та НС щодо необхідності негайного підключення станцій водоканалу до електропостачання. Станом на сьогодні станція третього підйому поки ще не підключена.

«Енергопостачальна компанія не виконала це рішення. Ми звернулися до прокуратури міста й області. Сподіваємося, рішення прокурора допоможе відновити електропостачання. Люди сплачують 100 % за надані послуги та мають право отримувати ці послуги якісно та вчасно. Питання між «Обленерго» і «Водоканалом» мають вирішуватися у Господарському суді або на договірних засадах. Люди не повинні бути заручниками», – сказав під час брифінгу Володимир Дебой.

Мер Житомира вважає таку ситуацію з відключенням водопостачання неприпустимою. Адже  держава відшкодовує різницю у тарифах, необхідні документи подано в «Обленерго». 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове