Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 53
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464691
Прогноз погоди
Розпочато ремонт прибудинкових територій
29 травня 2013 року 18:39

Сьогодні, 29 травня 2013 року, за адресами вул. Мануїльського, 89, 98, 100, 100-а, вул. Київська, 69, 71 та 73 та провулок Деревообробний, 2 розпочато ремонтні роботи прибудинкових територій.

За вказаними адресами вже проведено підготовчі роботи до заміни асфальтобетонного покриття, заміна якого, відновлення, фарбування лавок та дерев планується завершити до п’ятниці.

«Під час проведення ремонтних робіт на цій прибудинковій території буде побудовано пандуси для створення відповідних умов пересування людей із обмеженими можливостями», - наголосила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова.

Начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова повідомила, що спочатку за допомогою фрези, на території, де проводиться ремонт, знімається старе покриття, яке потім використовують для ремонту аварійно небезпечних пошкоджень на прибудинкових територіях відповідного мікрорайону.

«У 1967 році я працював майстром на будівництві цього будинку, де потім мені надали квартиру. З того часу ні разу у дворі будинку не проводили ремонт. Сьогодні вперше відремонтували покриття. Я щиро дякую міському голові Володимиру Дебою за те, що він дотримав обіцянки, яку дав під час зустрічі минулого літа, та ремонтує наш двір», - розповів житель будинку на вул. Мануїльського, 89, пенсіонер Василь Антонович.

Крім того, роботи з завершення утеплення будинку по вул. Київська, 73, підрядники планують закінчити також до п’ятниці, після чого буде відремонтовано прибудинкову територію.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове