Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477061
Прогноз погоди
Мер Житомира привітав випускників у міській раді
29 травня 2013 року 16:58

Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся з дітьми-сиротами сьогодні, 29 травня 2013 року, у приміщенні Житомирської міської ради.

Керівник міста привітав 56 випускників 9 та 11 класів із закінченням школи та вручив їм подарунки і грошові премії.

«У цей день ми знову випускаємо таких особливих дітей у доросле життя. Хочеться, щоб на цьому святі випускники відчували себе частиною великої Житомирської родини. Бажаю їм, щоб кожен наступний етап навчання був успішним і, щоб вони ніколи не забували школу, першу вчительку та своїх друзів», – зазначив Володимир Дебой.

Підтримати дітей прийшли їхні опікуни. Про свою сім’ю розповіла Олена Твердих: «У нас будинок сімейного типу. Виховуємо 10 дітей, дев’ять із них прийомних. У цьому році в нас п’ять випускників. Звичайно, як мати бажаю для своїх дітей тільки найкращого, щоб їм все вдавалося. Хочеться, щоб вони і по закінченню школи були близькими зі мною».

На випускників ще очікують екзамени, та вони вже сьогодні діляться своїми планами на майбутнє.

Христина Яковенко: «З дитинства я мріяла стати лікарем. Хочу піклуватися про здоров’я людей. Планую вступати у медичний заклад Одеси. Приємно, що сьогодні нас вітає міський голова Володимир Дебой».

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare