Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 465133
Прогноз погоди
Художня школа Житомирської міської ради відсвяткувала випуск
28 травня 2013 року 17:28

 

Звіт художньої школи Житомирської міської ради відбувся сьогодні, 28 травня 2013 року, у приміщенні Будинку урочистих подій.

На відкриття звітної виставки учнівських робіт «Світ очима дітей», присвяченої Дню захисту дітей, завітали заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко, начальник управління культури Житомирської міської ради Лариса Харчук, директор художньої школи Житомирської міської ради Олена Дубиніна, викладачі Житомирської музичної школи № 2 ім. С. Ріхтера, викладачі, випускники та учні художньої школи.

Свідоцтва про позашкільну освіту 20 випускникам вручила Наталія Леонченко.

«Я вітаю випускників із закінченням курсу. Сподіваюся, що ви на цьому не зупинитеся і будете ще більше розвиватися. Переглянувши виставку, хочу сказати, що у вас великий потенціал. Картини мені дуже сподобалися», – зазначила заступник міського голови.

Лариса Харчук приєдналася до привітань і нагородила кращих учнів школи грамотами, подяками та подарунками: «Ми пишаємося вами. Нам дуже приємно бачити, як ви підтримуєте один одного, радієте здобуткам своїх колег. У художній школі навчаються ті діти, для яких мистецтво – це і поклик серця, і бажання вдосконалюватися, і невід’ємна  частина життя».

Виставка складається з кращих робіт випускників. Картини відбиралися за результатами екзаменаційних переглядів.

Про своє навчання у художній школі розповіла випускниця Віолетта Нестерчук: «Я п’ять років навчалася у художній школі. Мені дуже сподобалося навчання, особливо уроки, які викладала директор Олена Дубиніна. Своє життя планую пов’язати з мистецтвом. Хто хоча б нетривалий час навчався у художній школі, не зможе жити без пензлика, олівця і полотна».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове